Mogyoród után ül először autóba a japán versenyző

A várakozásoknak megfelelően a vasárnapi Olasz Nagydíjon ismét a japán Kobajasi Kamui vezeti majd a Caterham Forma-1-es istálló egyik autóját.

TK
2014. 09. 04. 15:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A csapat csütörtöki közlése alapján ugyanakkor a pénteki első szabadedzésen a 23 éves Roberto Merhié lesz a szigetországi pilóta versenygépe. Valószínűsíthető, hogy a spanyol pilóta – aki ezúttal mutatkozik be az autósport elitkategóriájában – a mostani idény során élesben, futamon is lehetőséget kap majd.

Az előző, belgiumi versenyen Kobajasi helyét a német Andre Lotterer, a Le Mans-i 24 órás autóverseny háromszoros győztese vette át, aki élete első F1-es futamán a második kör után kiesett.

Kobajasinak a júliusi Magyar Nagydíj után a monzai lesz az első versenye. Az eddig pont nélkül álló Caterham másik pilótája a svéd Marcus Ericsson.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.