Pars elvitte a fődíjat

Pars Krisztián a negyedik Hammer Throw Challenge-en harmadik végső sikerét aratta, amelyért idén is 30 ezer dollárt kap.

MNO
2014. 09. 07. 16:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az IAAF beszámolója szerint az olaszországi viadalon a világbajnoki címvédő lengyel Pawel Fajdek a másodikra elért 81,11 méteres dobásával nyert. Az olimpiai aranyérmes Pars másodikra 79,82 méterig jutott, majd négyszer dobott 80 méter felett, ám ezek közül a legjobb 80,78 méter volt, így meg kellett elégednie a második hellyel.

Összetettben minden versenyzőnél a sorozatban produkált három legjobb versenyeredményét adták össze és váltották át pontokra, aminek alapján a szombathelyi dobóatléta nagy előnnyel diadalmaskodott: Pars 244,85 pontot gyűjtött, míg a sorozat tavalyi győztese, Fajdek csak 241,49-et.

Pars Krisztián a negyedik Hammer Throw Challenge-en harmadik végső sikerét aratta, amelyért idén is 30 ezer dollárt kap.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.