Szarajevóban győzelemmel búcsúzott az U21-es csapat

A bosnyákok elleni 4-1-es győzelemmel zárta az Európa-bajnoki selejtezősorozatot a magyar U21-es válogatott.

KG
2014. 09. 08. 20:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Európai Labdarúgó Szövetség honlapjának beszámolója alapján Dajka László együttese már az első percben megszerezte a vezetést Vécsei Bálint révén, majd a 18. percben Kleinheisler László növelte az előnyt. A találkozót a fordulást követően Bese Barnabás döntötte el, az MTK játékosa ugyanis az 51. és az 53. percben is betalált. A hazaiak – akik Poór Patrik kiállítása nyomán a 60. perctől emberelőnyben futballoztak – három perccel a vége előtt szépítettek.

A magyarok ezzel a győzelemmel a százszázalékos spanyolok, illetve az osztrákok mögött a csoport harmadik helyén végeztek, megelőzték a bosnyákokat és az albánokat.

Az már korábban eldőlt, hogy a magyar csapat nem jut ki a jövő évi kontinensviadalra, így pedig a 2016-os riói olimpiáról is lemarad.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.