Szívproblémája lehet Marco van Bastennek

Szeptember közepéig nem ő irányítja az alkmaari AZ labdarúgócsapatot.

BLM
2014. 09. 03. 13:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A holland egyesület szerdán azt közölte, hogy egészségi okai vannak a munkaszünetnek, de konkrétumokat nem említett. Earnest Stewart klubigazgató azzal indokolta a csapatorvos javaslatára született döntést, hogy a pihenés felgyorsíthatja a korábbi csatár felépülését. Holland sajtóértesülések szerint stressz okozta szívproblémája van a 49 éves szakembernek, aki az Ajax Amsterdam és az AC Milan színeiben futballozott.

A holland válogatottal 1988-ban játékosként Európa-bajnok tréner már szombaton sem ült le a kispadra, amikor csapata 3-1-re legyőzte a Dordrechtet bajnoki mérkőzésen. A tervek szerint Van Basten szeptember 14-én tér vissza az együtteshez.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.