Tajti a Camp Nou sztárja lehet

A őt is azok közé sorolja az egyik spanyol lap, akik valós eséllyel pályáznak arra, hogy a Barcelona felnőttcsapatában szerepeljenek.

BLM
2014. 09. 09. 10:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Sport a honlapján szedte össze a Barca utánpótlás akadémiájának, a híres La Masiának azt a 26 növendékét, akik megítélése szerint komoly karriert futhatnak be.

A cikkben három kapust, két belső-, illetve öt szélsővédőt, három védekező- és hat belső középpályást, valamint hét támadót – három centert és négy szélsőt – neveztek meg. Közülük Sandro Ramírez és Munir El Haddadi már be is mutatkozott a felnőttek között, ráadásul mindketten góllal.

A Puskás Akadémiáról kikerült 16 éves Tajti – akit a honlapon csak Matíasként emlegetnek – Facebook-oldalán így kommentálta a hírt: „sokat kell még dolgozni ezért!”

A magyar focista egy hónapja áll az FC Barcelona alkalmazásában, tapasztalatairól egy múlt heti Facebook-bejegyzésben számolt be.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.