Magyar mérnököt igazolt a Red Bull csapata

Hegedűs Andor a Marussia csapatot hagyta ott a Red Bullért.

HZS
2014. 12. 08. 21:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hegedűs Andor 2011 őszétől három éven át a Marussia csapatánál dolgozott. A fiatal szakember idén novemberben az angliai Milton Keynesbe tette át a székhelyét, és a négyszeres világbajnok Red Bull Racinget erősíti. A tervezőként dolgozó szakember elmondta, hogy a nyári szünet környékén kezdett el nézelődni, hogy milyen lehetőségek vannak. Mivel nem volt vesztenivalója, két F1-es interjúra is elment, és két csúcscsapattól is álláslehetőséget kapott.

„Mielőtt még a Marussiánál kezdtem dolgozni, Red Bull-szimpatizáns voltam a csapat laza mentalitása miatt. Ricciardo a legszimpatikusabb versenyző számomra az egész mezőnyben. Ráadásul így az élő legenda, Adrian Newey közelében dolgozhatok” – mesélte.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.