A legválogatottabb lányok, íme a névsor

Merész András, a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya vasárnap kijelölte 13 fős keretét a franciák elleni világliga-mérkőzésre.

BuL
2015. 01. 12. 1:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar szövetség honlapja szerint a szakember ezúttal az UVSE-ből nem hívott be senkit, ugyanakkor újra tagja a keretnek Bolonyai Flóra, aki hazatért az Egyesült Államokból.

A csapat január 20-án találkozik, és három napon keresztül Budapesten edz, majd Győrbe teszi át székhelyét, ahol január 27-én mérkőzik meg a franciákkal.

A világligában ez lesz a harmadik találkozója az együttesnek, mely korábban az oroszoktól – büntetőkkel – és az olaszoktól is kikapott.

Bolonyai Flóra (Hungerit-Szentes), Horváth Anna (BVSC-Wáberer Hungária-Zugló) – kapusok
Takács Orsolya, Kisteleki Dóra, Máté Zsuzsanna (mindhárman BVSC-Wáberer Hungária-Zugló), Bujka Barbara, Miskolczi Kitti (mindketten Hungerit-Szentes), Menczinger Kata, Garda Krisztina, Gurisatti Gréta, Horváth Brigitta (mindannyian Dunaújvárosi Főiskola), Czigány Dóra, Ráski Lilla (mindketten ZF-Eger).
Tartalékok: Doroszlai Vanda, Leimeter Dóra (BVSC-Wáberer Hungária-Zugló).

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.