Babosék a világelső vegyes páros tányérjában

Babos Tímea és az amerikai Eric Butorac az első helyen kiemelt duó ellen kezd vegyes párosban az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

BuL
2015. 01. 21. 14:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Babos honlapja szerint a magyar-amerikai kettős a szerdai sorsoláson a Sania Mirza, Bruno Soares indiai-brazil párost kapta, amely a US Open címvédője.

Babos és Butorac tavaly három Grand Slam-tornán indult együtt: a Roland Garros-elődöntő után Wimbledonban a harmadik, míg a US Openen az első fordulóban búcsúztak.

A melbourne-i viadal egyetlen magyar főtáblása egyesben a nyitókörben kiesett, női párosban pedig Kristina Mladenovic oldalán szerepel. A magyar–francia duó a Bojana Jovanovski–Katarzyna Piter szerb–lengyel páros ellen kezd csütörtökön, magyar idő szerint 5 óra körül.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.