Herr nehezen dolgozná fel, ha Grimsbőt elé igazolták volna

Nyitott a jövője, lehet, hogy Győrben marad a válogatott kézilabdakapusa.

TK
2015. 01. 30. 10:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fradi elleni legutóbbi védéseim pályafutásom legjobb meccsei közé kerülnek; hatalmas volt a kihívás, még egyedül voltam kapusként, hízelgő, hogy utána sokan Herr–FTC-mérkőzésről beszéltek, de persze gólokat én nem tudtam lőni. A sérüléshullám lesújtotta a csapatot, ugyanakkor engem fel is pörgetett, hiszen mi vagyunk az ETO, többet kell nyújtanunk. A bajnoki elsőség kérdése azért még nagyon messze van, bár bízom magunkban, de nem becsülöm le a riválisokat” – mondta Herr Orsolya a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában.

Hozzátette: „Számítottam rá, hogy nem maradok egyetlen kapus, hogy igazolni fognak még a hosszú sorozatra. Nyomás alatt játszottam egyedül, de ez sosem volt a fejemben, amikor felmentem a pályára. A most igazolt Grimsbőt természetesen ismerem, bár személyesen még nem találkoztunk, de nagyon jó kapusról van szó. Nem ültek le velem külön, hogy kit hoznak, de azért lehetett számítani egy társra. Hogy ezzel milyen helyzet alakult ki? Nagyon remélem, hogy mellém igazolták és nem elém, mert azt nehéz lenne feldolgozni egy ilyen fontos sorozat kezdetén. Bízom benne, hogy megosztjuk a terheket.”

A Larvik ellen nagyon nehéz meccsre számítunk, készülünk a lerohanásaikra, kemény lesz, de magabiztos győzelemre hajtunk. Magamat illetően most aláírnám az FTC elleni védési mutatóimat. A BL-ben a címünket a példátlan hiányzónévsor mellett nagyon nehéz lesz megvédeni, százalékot nem mondanék, jussunk el a Final Fourba, onnantól bármi lehet” – latolgatott a válogatott hálóőr.

„A nyáron lejár Győrben a szerződésem. Gondolkodtam már a folytatáson, de a tárgyalások előtt vagyunk még, ráérek a BL-csoportmeccsek után dönteni. Bízom benne, hogy sikerül egy jó csapathoz továbbigazolnom, vagy akár maradok is szívesen – mindenre kapható vagyok, teljesen nyitott a jövőm. A válogatottnál arra számítok, hogy sikerrel vehető a vb-selejtező, hogy számítanak rám a többiek mellett” – mondja jövőjéről Herr Orsolya.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.