Kézi-vb: francia győzelem a csoportrangadón

Remek hajrával a francia válogatott 27-25-re legyőzte a svéd csapatot.

HZS
2015. 01. 24. 21:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A katari férfi kézilabda-világbajnokság szombati, utolsó csoportkörös játéknapján igazi rangadót rendeztek. Az olimpiai és Európa-bajnok francia szoros mérkőzésen, végül remek hajrával győzte le a svéd válogatottat. A mérkőzés végeredménye: Franciaország–Svédország 27-25.

A legutóbbi vb-n és Eb-n második dánok a lengyeleknél bizonyultak jobbnak, és ezzel megszerezték csoportjuk második helyét.

A játéknap másik, talán nagyobb meglepetése, hogy az argentin válogatott legyőzte a magyarokkal azonos Eb-selejtezős csoportban szereplő orosz csapatot.

A vb-n szabadkártyával induló izlandiak és németek győztek a nyolcaddöntő előtt. Utóbbi együttes csoportelső lett, míg az északiak csoport harmadikjaként folytathatják.

 

 

 

 

 



Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.