Kulcsár Anita emléke nem halványul

A Fehérvár KC elleni vasárnapi mérkőzés előtt emlékezik meg a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda-akadémia a tíz esztendeje, tragikusan fiatalon elhunyt Kulcsár Anitáról.

TK
2015. 01. 16. 11:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Európa-bajnok, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes játékos 29. életévében, 2005. január 19-én útban Dunaújváros felé, a Velence és Pusztaszabolcs közötti úton halálos autóbalesetet szenvedett.

„Lassan tíz esztendeje már, hogy Anita nincs köztünk, emléke azonban nem halványul, s a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda-akadémia vezetése idén is főhajtásra hívja a kézilabda és a sport szerelmeseit azért, hogy közösen adózzanak egykori kiváló játékosunk emléke előtt” – áll a klub pénteki közleményében.

A megemlékezésre a dunaújvárosi sportcsarnokban kerül sor, vasárnap 17.30-tól. A DKKA vezetése várja a szurkolókat is, akik szintén ott helyezhetik el a megemlékezés virágait, míg az este hat órakor kezdődő mérkőzés előtt egyperces gyászszünettel adóznak a kiváló beállós emléke előtt. A sportcsarnokban elhelyezett virágokat hétfőn, Kulcsár Anita halálának napján viszik el a DKKA képviselői a győri Nádorvárosi Köztemetőbe, az egykori játékos végső nyughelyéhez.

2004-es teljesítménye alapján a világ legjobbjának választott Kulcsár Anita profi pályafutása során Nyíregyházán, Győrben, Székesfehérváron és Dunaújvárosban kézilabdázott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.