Már a jövőre készül Görbiczék legnagyobb ellenfele

Hat alapjátékosával hosszabbított szerződést a montenegrói Buducsnoszt Podgorica.

HZS
2015. 01. 22. 14:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ex-győri átlövő Katarina Bulatovic, valamint Majda Mehmedovic, Biljana Pavicevic, a román Cristina Neagu és a szerb Dragana Cvijic 2016 nyaráig, míg a horvát kapus, Marta Zderic 2017 nyaráig állapodott meg a 2012-ben BL-győztes, tavaly Budapesten BL-finalista együttessel.

Amint az az európai szövetség honlapján olvasható: Bojana Popovic sportigazgató szerint azt akarták, hogy a BL középdöntőjének február elsejei rajtjáig a tárgyalások lezáruljanak, s a meghatározó emberek a tavasszal kizárólag a játékra összpontosítsanak.

A Buducsnoszt a középdöntőt az 1. csoport éléről kezdi, miután a maximális nyolc pontból hetet vitt magával a csoportkörből. A 2. csoportban a Győr és a norvég Larvik 8-8 ponttal rajtol, és éppen egymás ellen kezdenek február elsején a győri Audi Arénában.

A két hatos csoportból az első négy-négy helyezett jut a negyeddöntőbe. A négyes döntőnek május 9-én és 10-én a budapesti Papp László Budapest Sportaréna ad otthont.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.