Schwarzenegger szavait isszák női röplabdázóink

Február 22-én Budapesten tart előadást Arnold Schwarzenegger az MVM Sikernap elnevezésű rendezvényen.

FT
2015. 01. 21. 9:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„2014 a magyar röplabdázás életében a sikeres alapozás éve volt. Sok sikert ünnepelhettünk együtt, azonban van néhány olyan is, amelyért nem jár díj, de mindenképp meg kell emlékezni róla, hiszen sokan dolgoztak azokért az eredményekért. A Magyar Röplabda-szövetség megszerezte Európa egyik legsikeresebb szövetségi kapitányát, Jan De Brandtot, a női válogatottunk pedig 28 év után kijutott az Európa-bajnokságra” – nyilatkozta Poór Csaba, a szövetség elnöke.

Az MVM Sikernap rendezvény fővédnökségét Benkő Vilmos közgazdász, befektető, üzletfejlesztő, a Magyar Tehetségek Nagykövete vállalta. Védnök Balogh Gábor világbajnok öttusázó, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke. A rendezvény nyitóbeszédét pedig Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke tartja. Az előadók között a világhírű filmszínész, testépítősztár, későbbi kaliforniai kormányzó Arnold Schwarzenegger mellett a sportéletből ott lesz Kemény Dénes, Kiss Gergely, Storcz Botond, Talmácsi Gábor, Szalay Balázs és Béres Alexandra is.

„Mivel Magyarországon még nem volt hasonló típusú rendezvény, ahol a konferencia és fesztivál elemeit keverve hiteles emberek osztják meg értékteremtő gondolataikat a legkülönfélébb módon, úgy éreztük, itthon is igény van egy igazi motivációs napra, ahol egy rendezvény keretében sikeres emberek beszélnek életútjukról, gondolataikról valamint az érvényesülésről. Láthatóan igény van arra, hogy  sikeres emberek példát mutassanak, elárulják sikerük titkát, vagy egyszerűen csak motiválják a közönséget. 2015. február 22-e, egy fórum arra, hogy az élet különböző területein sikeres emberek bemutassák sikerük titkát, ezáltal is ösztönözve a közönséget arra, hogy ki-ki a maga életében is egyre eredményesebb lehessen” – mondta el Kiss-Török Gergely, a Sikerember-Sorozat Kft. ügyvezetője.

„A Magyar Röplabda-szövetség komoly sportdiplomáciai sikereket is elért. 2015-ben U21 férfi világbajnoki selejtezőt rendeztünk Nyíregyházán, 2016-ban és 2017-ben pedig junior és ifjúsági Eb-t Szlovákiával közösen. De emellett hatalmas sikereket tudhatunk magunk mögött a strandröplabda és az ülőröplabda terén is. Az EMMI 55 millió forintos támogatásából pedig 80 általános iskolába juttathatunk el röplabdás sporteszközöket, rendezhetünk röplabda bemutatókat. A sikerek azonban nem arra késztetnek bennünket, hogy hátradőljünk, hanem arra, hogy tovább és tovább dolgozzunk!”– jelentette ki Poór Csaba.

„Mindenki az utolsó csepp vérét, energiáját mozgósította a sikerért. Így értük el a továbbjutást, azt, hogy ott vagyunk Európa legjobb csapatai között” – említette a siker kulcsaként Tálas Zsuzsanna, a válogatott feladója, a 2014-es év legjobb hazai női röplabdázója. Biztosra vesszük, hogy motivációban az Eb-sem lesz hiány a csapatnál.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.