Új edzővel várják a norvégok Görbiczéket

A nyáron edzőt vált a Larvik, amely a címvédő Győri Audi ETO egyik legnagyobb ellenfele.

TK
2015. 01. 23. 20:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ole Gustav Gjekstad már korábban jelezte, hogy a szezon végén távozik, a klub pedig a héten közölte, hogy a jelenlegi másodedző, Tor Odvar Moen lesz az új vezetőedző.

Az ötvenéves tréner 1997 óta tevékenykedik a Larviknál különböző munkakörökben. A 2010–11-es idény második felében – amikor a későbbi magyar szövetségi kapitányt, az egy éve leukémiában elhunyt Karl Erik Böhnt menesztették – vezetőedző is volt. Az utóbbi három évben Gjekstad segítőjeként ténykedett.

A Larvik és a Győr ugyanabban a középdöntős csoportban van, és a tizenkettes mezőnyben csak ez a két gárda hozta a maximális nyolc pontot a csoportkörből. A magyar és a norvég bajnok jövő vasárnap az Audi Arénában kezdi meg a BL középdöntőjét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.