Visszanyomták a pezsgődugót Fehérvárott

A Bolzano büntetőkkel 3-2-re legyőzte a Klagenfurtot az osztrák jégkorongbajnokságban, így három pontra megközelítette a hatodik helyezett Fehérvárt, a mieink tehát két fordulóval az alapszakasz zárása előtt még nem ünnepelhetik a felsőházba jutást.

NM
2015. 01. 25. 19:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amúgy remek hétvégén van túl a Fehérvár az osztrák jégkorong-bajnokságban. Pénteken a Klagenfurtot, szombaton pedig az Innsbruckot verte hazai  pályán (3-2-re, illetve 3-1-re), természetesen telt ház előtt. Ennek köszönhetően két fordulóval az alapszakasz zárása előtt már-már a felsőházban, előbbre nézve pedig a rájátszásban érezheti magát. A hatodik helyről matematikailag egyedül a címvédő Bozen (Bolzano) taszíthatja le, amely vasárnap büntetőkkel legyűrte a Klagenfurtot, így három pontra megközelítette a Volánt (a győzelemért két pont jár).

Hatalmas pech lenne, ha a magyar csapat a hajrában kicsúszna a felsőházból. Pénteken Innsbruckba látogat, vasárnap a Znojmo ellen zárja az alapszakaszt, két ponttal garantáltan eléri a célját. A Bozen mindkétszer idegenben lét pályára, előbb Klagenfurtban, majd Linzben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.