Babos Tímea a döntőben

Babos Tímea bejutott a francia Kristina Mladenoviccsal a marrákesi salakpályás női tenisztorna döntőbe.

MNO
2015. 04. 30. 18:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A viadal honlapja szerint Babosék a fináléban az Olga Szavcsuk – Jelina Szvitolina ukrán kettős és a Laura Siegemund – Marina Zsanevszka német-ukrán duó továbbjutójával találkoznak.

Babos kora délután már egyesben is sikerrel járt, bekerült az elődöntőbe, ahol éppen párospartnerével mérkőzik majd pénteken.

A magyar játékos a honlapján elmondta, hogy nagyon boldog, miután egyesben egy korábbi top 10-es, jelenlegi top 30-as játékos ellen sikerült nyernie. A mérkőzés inkább mentálisan volt nehéz számára.

„A döntő szettben sok lehetőségem volt brékelni, de sokáig nem sikerült. Amikor végre igen, akkor utána nem tudtam kiszerválni a meccset. Aztán az utolsó két gémben hiba nélkül, sok nyerővel tudtam játszani, így végül sikerült megnyerni a meccset” – olvasható Babos oldalán.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.