Berki Krisztiánt oxigénterápiára küldték

Az olimpiai bajnok vállműtéte után vizes gyógytornára és úszni is jár.

FT
2015. 04. 13. 15:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Minden rendben van, már túl vagyok a felülvizsgálaton is, és az orvosok is azt mondták, hogy szépen javul a vállam. Egyelőre a rehabilitációra helyezem a hangsúlyt, de azért figyelek az Eb-re is. 2002 óta valamennyi kontinensbajnokságon ott voltam, s furcsa, hogy most itthon maradtam. Még indulás előtt beszélgettem a többiekkel, mindenki nagyon komolyan veszi a versenyt, és remélem, hogy lesz döntős és döntő közeli helyezésünk is” – nyilatkozta a Magyar Torma Szövetség hírlevelében Berki Krisztián, aki Budapesten végzi gyógytornáját. Elkezdett úszni és vizes gyógytornára is jár, továbbá oxigénterápiára. A múlt hét óta a Tornacsarnokban is készül, de egyelőre csak hasizomgyakorlatokat végez.

A montpellier-i Európa-bajnokságon a Makra Noémi, Dévai Boglárka, Honti Kitti, Horváth Enikő alkotta női tornászválogatottnak hétfőn már pódiumedzésen vett részt, a Hidvégi Vid, Vecsernyés Dávid, Dudás Norbert, Vágner Levente alkotta férficsapat kedden mutatkozik be a pódiumon.

Altorjai Sándor csapatvezető tájékoztatása szerint Hidvégi Vid kezd meggyógyulni az influenzájából; a férfiak egyébként a hazai programhoz igazodva vasárnap pihentek, hétfőn várt rájuk edzés. A szállás és az étkezés kiváló, a férfiak számára ráadásul nem is volt újdonság, hiszen három évvel ezelőtt ugyanebben a hotelben laktak az akkori Eb alatt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.