Dán világsztáredző érkezik Siófokra

Golovin Vlagyimir vezetőedző további pályafutását szem előtt tartva kérte a kontraktus felbontását.

BuL
2015. 04. 08. 21:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerdán a Siófok KC-Galérius Fürdő és Golovin Vlagyimir közös megállapodással szerződést bontott egymással, a vezetőedző további pályafutását szem előtt tartva kérte a kontraktus felbontását. Fodor János ügyvezető semmilyen akadályt nem gördített a kérés elé, annak ellenére, hogy a klubot váratlanul érte a kialakult szituáció. Golovin Vlagyimirnak köszönik az elmúlt 2 év áldozatos munkáját és nagyon sok sikert kívánnak a további pályafutásához, olvasható a híradás a Siófok KC honlapján. Ezzel egy időben hivatalosan is bejelentették, hogy Christian Dalmose veszi át a csapat irányítását, és az idei bajnokság rájátszásának már az új vezetőedzővel vág neki a csapat.

A kialakult eseményekkel kapcsolatban Pitz András sportigazgató, Golovin Vlagyimir és Christian Dalmose is megszólalt.

Golovin Vlagyimir: – A mai napon közös megegyezéssel szerződést bontottunk. Kiváló időszakot töltöttem Siófokon, a vezetőségtől minden támogatást megkaptam, hogy sikereket érjünk el. Voltak nagyon szép időszakok és rosszabb periódusok is. A bajnokságban elért helyezés mindenki számára nagy csalódás, mindent megpróbáltunk, de ez így sikerült, ilyen a sport. A Siófoknak nagyon sok sikert kívánok a jövőben, tudom, hogy nagy célok lebegnek a klub előtt, kívánom, hogy ezeket sikerüljön elérni. Külön szeretném megköszönni a szurkolóknak, hogy nemcsak a sikerekben, de a kudarcokban is mindig mellettünk álltak.

Christian Dalmose: – Fodor János ügyvezető és Pitz András sportigazgató ma reggel megkérdezték, hogy mit szólnék ahhoz, ha holnaptól már én irányítanám a csapatot. Hirtelen jött a szituáció, de természetesen készen állok a feladatra, hatalmas energiával és motivációval vágok bele a munkába, izgatott és egyben boldog is vagyok, hogy így alakultak a dolgok. A csapatnak nagyszerű játékosai vannak, nagyon fontos számomra, hogy elérjük az 5. helyet. Ebben az idényben már hatalmas változások nem lesznek, természetesen taktikában és játékban is szeretnék újításokat kialakítani, de a komolyabb változások a következő idényre maradnak. Azt szeretném, hogy nagy tűzzel hatalmas motivációval játsszuk le a szezon hátralévő részét, és ami nagyon fontos, hogy együtt eddzünk, együtt játsszunk, együtt legyenek a lányok, ez jellemezzen minket.

Pitz András, a Siófok KC-Galérius Fürdő sportigazgatója: – Hirtelen jött számunkra ez a szituáció, de Fodor Jánossal egyeztetve arra jutottunk, hogy ez lesz a legjobb megoldás a klub számára. Szeretnénk, hogy Christian motivációja és energiája megfogná a csapatot és a célokat elérve fejeznénk be a bajnoki szezont. Golovin Vlagyimirnek köszönjük az elmúlt 2 esztendő munkáját, és nagyon sok sikert kívánunk neki további pályafutásához!

Christian Dalmose dán szakember, tavaly a Viborggal Kupagyőztesek Európa-kupáját nyert.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.