Franciaországba költözik a győriek válogatott átlövője

A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatától a szezon végén távozó Hornyák Ágnes Franciaországban folytatja a pályafutását.

TK
2015. 04. 13. 16:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ETO kétszeres Bajnokok Ligája-győztes, olimpiai negyedik helyezett, 93-szoros válogatott játékosa a komoly terveket szövögető Nizza csapatában szerepel a nyártól – írja az NSO.

A 32 éves jobbátlövő a Gazdasági Rádió sportmarketinggel foglalkozó műsorában – amelyben menedzserével, a Champs Sports nemzetközi játékosügynökség tulajdonosával, Farkas Mátyással volt vendég – árulta el, nem tudta elképzelni, hogy Magyarországon más klubban szerepeljen, mint a Győri ETO, ezért döntött a külföldi folytatás mellett. Hornyák Ágnes 2006-ban szerződött a zöld-fehérekhez, és több éven át meghatározó tagja volt az aranykorszakát élő együttesnek.

A műsorban az is kiderült, hogy a Tatabánya férficsapatának szélsője, a válogatottkeret-tag Pásztor Ákos – az érdeklődés ellenére – egyelőre marad jelenlegi klubjában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.