Könnyű csoportba kerültek Tomori Zsuzsannáék

A selejtezős mérkőzéseket 2015 októberében, 2016 márciusában és júniusában játsszák le.

TK
2015. 04. 09. 14:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Németh András szövetségi kapitány együttese – amely a legutóbbi, decemberi, horvátokkal közös rendezésű Európa-bajnokságon a hatodik helyen zárt – az ötödik számú csoportban szerepel majd, a negyedik együttes a Finnország, Izrael, Koszovó hármasból kerül majd ki.

A lengyelek a legutóbbi, decemberi magyar–horvát közös rendezésű Európa-bajnokságon a 11., míg a szlovákok a 12. helyen végeztek, előbbi a 2013-as szerbiai világbajnokságon negyedik lett.

A 2016. december 4–18. közötti kontinensviadalra a hét selejtezőcsoport első és második helyezettjei, valamint a legjobb harmadik helyezett jut ki. A rendező svédek automatikusan résztvevők.

A selejtezős mérkőzéseket 2015 októberében, 2016 márciusában és júniusában játsszák le.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.