Nagyon elverte a Pápát az Újpest

Az Újpest fölényes, 4–0-s győzelmet aratott a vendég Pápa felett.

VZ
2015. 04. 19. 19:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fővárosi együttes első idei bajnoki sikerével továbbra is nyolcadik a tabellán, míg a pápaiak az utolsó előtti helyen állnak.

A kezdéstől az Újpest volt a kezdeményezőbb, a hazaiak irányították a játékot, ám gólig sokáig nem jutottak. A szakasz hajrájára fordulva aztán gyorsan eldöntötték a találkozót, négy percen belül két gólt szerezve.

A fordulás után becsülettel próbálkozott a kieséstől fenyegetett pápai együttes. Az Újpest ugyanakkor biztosan védekezett, a másik oldalon pedig jól használta ki a pápaiak hibáit, s végül kiütésessé tette sikerét, megszerezve első bajnoki győzelmét idén.

Újpest FCLombard Pápa Termál FC 4–0 (20)
Szusza Ferenc Stadion, 1000 néző, v.: Erdős
gólszerzők: Litauszki (36.), Balogh (40.), Ojo (71., 11-esből), Nego (75.)
sárga lap: Nego (59.), illetve Bogunovic (70.)

Újpest:
Balajcza – Nego, Litauszki, Hudák, Forró – Andric (Dankwah 73.), Nagy I. G., Perovic (Stanisavljevic 66.), Bardhi, Balogh B. (Cvejba 84.) – Ojo

Pápa:
Szűcs – Jagodics, Csizmadia, Bogunivic (Randjelovic 77.), Völgyi – Ahodikpe, Pongrácz (Gál a szünetben), Frizoni – Seye, Popin, Vankó (Yannick a szünetben)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.