Nem adja magát a Videoton

2-1-re verte vendégként a Diósgyőrt, maradt a 11 pontos előnye.

VZ
2015. 04. 19. 15:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A székesfehérváriak immár 13 bajnoki találkozó óta veretlenek, míg a miskolciak hét meccse nyeretlenek.

A Videoton az első perctől kezdve nagy erőket mozgósított a vezetés megszerzéséért, szinte kizárólag a vendégek veszélyeztettek, de a szünetig nem sikerült betalálniuk, mert Antal több ízben bravúrral hárított.

A folytatásban sem változott a játék képe, csak annyiban, hogy a Videoton erőfeszítései kifizetődtek, kevesebb mint negyedóra alatt kétszer is betalálva tulajdonképpen eldöntötte a három pont sorsát a listavezető. A hátralévő időben már a hazaiak előtt is kínálkozott néhány lehetőség, de csak a hosszabbításban sikerült szépíteniük, így a Videoton összességében könnyedén és megérdemelten győzött.

OTP Bank Liga, 24. forduló:
Diósgyőri VTK – Videoton FC 1-2 (0-0)
Miskolc, 4000 néző, v.: Iványi
gólszerzők: Griffiths (92.), illetve Oliveira (47.), Feczesin (58.)
sárga lap: Szolnoki (42.)

Diósgyőri VTK:
Antal – Okuka, Alves (Kristic, 39.), Szalai V., Németh M. – Marjanovic (Gosztonyi, 72.), Egerszegi, Bognár (Jenner, 59.), Koman, Takács T. – Griffiths

Videoton FC:
Calatayud – Szolnoki, Juhász R. (Fejes, 85.), Vinícius, Stopira – Gyurcsó, Sándor Gy. (Trebotic, 68.), Nikolics, Simon Á., Oliveira – Feczesin (Ivanovszki, 71.)

A labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén az Újpest fölényes, 4-0-s győzelmet aratott a vendég Pápa felett. A fővárosi együttes első idei bajnoki sikerével továbbra is nyolcadik a tabellán, míg a pápaiak az utolsó előtti helyen állnak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.