Tomori: A Fradinál megrekedtem a fejlődésben

A válogatott játékosnak új impulzusra van szüksége.

HZS
2015. 04. 07. 10:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A válogatott egyik kulcsjátékosa, Tomori Zsuzsanna a sportcsatorna reggeli műsorában beszélt az előtte álló győri időszakról és a Ferencváros legutóbbi KEK-szerepléséről. A hétvégi kudarc kapcsán kiemelte: „A játékosokat illetően nem jobb csapat a Midtjylland nálunk, csak a skandináv stílussal van bajunk rendre. Nem hinném, hogy a vezetőedzőnk felkészítésével lenne probléma, egyszerűen gödörbe kerültünk megint.” Mint hozzátette: ő is vastagon benne volt a vereségben, s a visszavágón csodának kell történnie a döntőbe kerüléshez.

A jövőjével kapcsolatban elmondta, hogy mindenképp váltani szeretett volna, hiszen új impulzusokra van szüksége, mert a Ferencváros csapatában megrekedt a fejlődésben. Hozzátette: várja már a munkát Ambros Martínnal, és új csapatában harmincperces játékos lehet, de tudja, hogy megosztó személyiség, ám bízik benne, hogy az „ötezres táborban többségben lesz a szeretet”.

Végül megjegyezte azt is, hogy titkon szeretne még budapesti zöld-fehér színekben kézilabdázni, s szerinte vissza is fog térni ahhoz a csapathoz, ahol nemzetközi szintű játékos lett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.