Új edzője van az MTK-nak

Golovin Vlagyimir lett az MTK Budapest női kézilabdacsapatának új vezetőedzője.

MNO
2015. 04. 09. 10:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 45 éves, odesszai születésű tréner ebben az idényben korábban a Siófoknál dolgozott. A fővárosi klub csütörtöki bejelentése szerint Golovin a következő szezonban is marad. Elődjét, Horváth Attilát március 18-án menesztették.

„A pályán kell kiharcolni a bennmaradást! A hétvégén a Mosonmagyaróvár ellen az év mérkőzése jön. Mindenképpen győzelemre hajtunk. Látva a sorsolást, nincs könnyű helyzetünk, ráadásul két fontos poszton is sérültjeink vannak” – közölte Golovin.

Az MTK Budapest az utolsó előtti, 11. helyen zárta az NB I alapszakaszát, így két bónuszponttal kezdi meg a rájátszást. A Vácnak négy, a Mosonmagyaróvárnak három, a Szegednek pedig egy bónuszpontja van.

A fővárosiak szombaton kezdik a playoffot, amikor a Mosonmagyaróvárt fogadják. Az utolsó két helyezett esik ki az élvonalból.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.