Világsztárt igazolt a Balatonfüred

„Most jött el az idő, hogy visszatérjek” – mondta Fazekas.

2015. 04. 27. 14:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub honlapjának hétfői híre szerint a sokszoros magyar bajnok, világbajnoki és olimpiai negyedik játékos két évre szóló megállapodást kötött az egyesülettel. „Fiatalon itt kezdtem a pályafutásomat, 18 évesen már szerepeltem Füreden” – nyilatkozta a 219-szeres válogatott kapuvédő. „Most jött el az idő, hogy visszatérjek. Több lehetőségem is lett volna, hogy külföldön szerepeljek, de a katari és a németországi kirándulás után most már szeretnék több időt tölteni a családommal.”

Fazekas az MKB-MVM Veszprém játékosa volt ebben a szezonban, ám a magyar bajnok együttes előbb Katarba, majd februárban a német élvonalban érdekelt HBW Balingen-Weilstetten együttesének adta kölcsön.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.