A Podgorica elkalapálta a Szkopjét a sportarénában

A Larvik után a Buducsnoszt Podgorica jutott be a vasárnapi fináléba a női kézilabda Bajnokok Ligája Budapesten zajló négyes döntőjében.

2015. 05. 09. 16:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A montenegrói együttes – amely tavaly is a BL-címért küzdhetett, de az aranycsatában kikapott a Győri Audi ETO KC-től – magabiztosan, tíz góllal verte a Vardar Szkopjét a szombati második elődöntős mérkőzésen.

A Győrt a negyeddöntőben búcsúztató macedón csapat az első félidő végére ötgólos hátrányba került, majd a szünet után feljött és a második játékrész feléig tartotta magát. Onnantól azonban a Podgorica masszív védekezéssel és leindításokból szerzett gólokkal gyorsan meglépett.

Eredmény (Papp László Budapest Sportaréna):
Buducsnoszt Podgorica (montenegrói) – Vardar Szkopje (macedón) 27-17 (14-9)

A balkáni derbi előtt a norvég Larvik biztosította a helyét a vasárnapi fináléban, miután szombaton magabiztos győzelmet aratott az orosz Dinamo Szinara ellen.

Eredmények:
Larvik (norvég) – Dinamo Szinara (orosz) 31-22 (16-13)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.