Babost nagyon megverték a Roland Garroson

Babos Tímeának egyesben 51 perc adatott az idei francia nemzetközi teniszbajnokságon, ahol kikapott Kerbertől.

Deák Zsigmond
2015. 05. 25. 20:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Babos Tímea a női teniszezők friss világranglistáján két helyet javított (most a 81.), de több öröm nem érte a hét első napján.

Egyesbeli Roland Garros-szereplése ugyanis igen kurtára sikerült, hiszen mindössze 51 perc alatt kikapott Angelique Kerbertől. Jó, a német játékos 11. kiemelt, s korábbi két közös meccsüket még 2012-ből ő nyerte, de azért honfitársnőnknek illett volna egyetlen játéknál többet összehoznia. Az első adogatásainak csak alig a fele jött be, 21 ki nem kényszerített hibát vétett, így Grand Slam-tornán továbbra is csak egy győzelemmel áll (2012, Wimbledon), pedig ez volt a 11. szereplése.

„Egyszerűen Kerber ma hibátlan napot fogott ki! Nem véletlenül top tízes játékos évek óta. Nem volt reális esélyem, de nem is volt olyan sima a meccs, hogy 6:0, 6:1 legyen Ez van, nehéz sorsolás, jól játszó ellenfél, én meg csak közepes voltam Sajnálom!” – értékelt Babos a honlapján.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.