Bakuban nehéz dolga lesz válogatottunknak

A cselgáncsozók 156 ezer dollárért is küzdenek.

FT
2015. 05. 07. 9:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A viadalra a Judoinfo.hu információja szerint 49 ország 374 dzsúdósa adta le a nevezését. A mieink közül pénteken lép tatamira az Ippon Judo Tatabánya olimpiai bronzérmes, kétszeres Európa-bajnok dzsúdósa, Csernoviczki Éva, aki második kiemeltként várhatja majd a sorsolást. Szombaton az Ungvári fivérek, az olimpiai ezüstérmes, háromszoros Eb-1. Miklós (73 kg, Közgép-Ceglédi VSE) és Attila (81 kg, Közgép-Ceglédi VSE) mellett a zágrábi Grand Prix kétszeres győztese, Krizsán Szabolcs (81 kg, Honvéd-Kipex) is szerepel majd, Ungvári Miklós (nyitóképünkön) hatodik, Krizsán Szabolcs pedig második kiemelt lesz a sorsolásnál. Vasárnap az Atomerőmű SE két versenyzője, Cirjenics Miklós (100 kg) és a vb-ezüstérmes Bor Barna (+100 kg) kap lehetőséget Bakuban, utóbbi harmadik kiemeltként. A mieink számára ez a viadal főpróba is lesz, hiszen júniusban ugyanitt rendezik majd meg az Európai Játékok cselgáncstornáját, ami egyúttal az idei Európa-bajnokság is lesz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.