Bódi a Fradi ellen lemásolta Détári csodagólját

A labdarúgó-NB I 27. fordulójában a DVSC nem akármilyen góllal mentett pontot idegenben az FTC ellen. Videó.

2015. 05. 11. 14:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros–Debrecen találkozó hajrájában Bódi Ádám a zöld-fehérek kapujától mintegy 25 méterről, de az alapvonaltól hat méterről lőtt, a hazai védelem és Dibusz Dénes is beadást várt, vesztére. A Loki 24 éves középpályása így a Kecskemét és a Videoton elleni bombagólja után most a Ferencváros kapuját is bevette, hasonlóan látványos találattal.

Klubja honlapján a következőképpen nyilatkozott: „Tavaly decemberben már a Sopronnak is rúgtam egy ilyen gólt a Ligakupában, még az Oláh Gábor utcai stadionban. Tudtam, hogy a hosszúra kell rúgnom, nem a rövidre, hiszen Dibusz személyében egy alacsonyabb kapus védte a Fradi hálóját. Szerencsére olyan jól csapódott a labda, hogy a hálóban kötött ki. Utólag kiderült, hogy egy pontot ért ez a lövés. Ennek is örülök természetesen, de az is boldoggá tesz, hogy amióta visszakerültem a kezdőbe, már a harmadik gólomat szereztem. Van még hátra három forduló a szezonból, bízom benne, hogy sikerül még betalálnom” – mondta el Bódi Ádám.

Az FTC–Debrecen mérkőzés összefoglalója, Bódi gólja 5:08-nál látható:

Itt pedig Détári Lajos szenzációs szabadrúgásgólja a Lengyelország elleni 1987-es barátságos mérkőzésen. Döme közelebb volt a kapuhoz, de az alapvonalhoz is, így neki nehezebb dolga volt. Ám Bódi góljára is mindenki csettinthet – leszámítva természetesen a Fradi-szurkolókat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.