Budapest szíve egy órára edzőteremmé alakul át

Újabb tréningezési lehetőség a fővárosiaknak.

FT
2015. 05. 21. 14:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vállalkozó kedvűek az életmódváltást már az első kihíváson elkezdhetik, és az edzés mellett egyúttal felfedezhetik Budapest rejtett szépségeit. Egy órára a főváros edzőteremmé válik, a bemelegítést az Egyetem téren vezénylik 18.30-tól, az edzés része lehet a lépcsőfutás a Szabadság híd lábánál vagy éppen a tricepszgyakorlatok elvégzése a Károly kert padjainál, a levezető futás pedig naplementében a rakparton. A saját testtömeges mozgás és a városi futás kombinációja komplex és megterhelő sport, amely nemcsak a fizikai kondíciót javítja, mentálisan is jó hatással van a tréningen részt vevőkre. A szervezők egész nyáron heti rendszerességgel tartanak edzéseket.

A május 27-ei, első órára a részvétel regisztrációhoz van kötve.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.