Hokimeccs a Fradi stadionjában?

Nyugodtan adja át a helyét – jelentette ki Németh Miklós, a Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) lemondott elnöke, aki öt év után távozott posztjáról.

2015. 05. 28. 10:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MJSZ csütörtöki, éves rendes közgyűlésén Németh Miklós elmondta: sikerült a szövetséget professzionálissá tenni, megfelelő hátteret biztosítani a működéshez, az ötéves elnöki időszakát pedig a válogatott élvonalba jutásával zárta le. Hozzátette: a Mol Liga is erősödött, és Kolbenheyer Zsuzsa személyében sikerült a nemzetközi szövetség legmagasabb testületébe tagot delegálni. A 2010 óta tartó időszakban az MJSZ bevételei csaknem 370 százalékkal, az utánpótláskorú játékosok száma 235 százalékkal, a jégpályák száma pedig 180 százalékkal nőtt.

Németh Miklós a válogatott bekeretezett fényképét kapta emlékül Kovács Csaba szakmai alelnöktől. Az MJSZ június 30-án tartja majd tisztújító közgyűlését.

A csütörtöki közgyűlésen elhangzott, hogy január 2-ára a Groupama Arénába szabadtéri, úgynevezett Winter Classic-mérkőzést szerveznek, és a remények szerint a Mol Ligában lesz majd All Star-találkozó is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.