Norvégiából erősít a győri kézicsapat

A következő szezonban a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatában szerepel a norvég Linn Jörum Sulland.

2015. 05. 18. 9:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A címvédőként a magyar bajnoki címről és a Bajnokok Ligája négyes döntőről is lemaradt klub hétfői bejelentése szerint a jobboldali átlövővel egy idényre szóló szerződést kötöttek.

„Nagyon izgatott vagyok a győri szezonom miatt, mert az ETO-t talán a világ legjobban szervezett kézilabdaklubjának tartom. Kiváló játékoskeretét látva a csapat abszolút esélyes jövőre a Bajnokok Ligája megnyerésére. Bízom benne, hogy ehhez én is hozzájárulhatok majd” – mondta az olimpiai, világ- és Európa-bajnok, Bajnokok Ligája-győztes játékos, aki a Larviktól érkezik majd.

A győriek korábbi játékosa, Pigniczki Krisztina hazatér Franciaországból, és az utánpótlás edzői stábhoz csatlakozik.

Szepesi Ivettnek lejárt a szerződése, de a játékos mégsem távozik teljesen a klubtól. Ő is korosztályos csapat mellett dolgozik majd edzőként, és tovább játszik a Mosonmagyaróvárban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.