Rendkívüli bejelentésre készül Csányi Sándor

Az MLSZ szerda délutáni sajtótájékoztatóját az elnök tartja, ezért várható fajsúlyos bejelentés.

2015. 05. 13. 11:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Úgy tűnik, a Győri ETO mellett a Lombard Pápa, a Kecskemét, a Pécs, sőt az Újpest is búcsúzik az élvonaltól.

Az MLSZ elnöke, Csányi Sándor a 2015–2016-os évad előkészületeiről tart sajtótájékoztatót 15 óra 30 perctől a szövetség fővárosi székházában. Konkrét témákat nem jelöltek meg a meghívóban, de az élvonal létszámcsökkentése, a licencproblémák, a Ligakupa megszüntetése és a Győri ETO esetleges megmentése bizonyára szóba kerül, de valószínűleg Dárdai Pál szövetségi kapitány sorsáról is kap majd kérdéseket Csányi.

A Rangadó.hu szerda délelőtti értesülése szerint az elnök bejelenti, hogy 12 vagy maximum 14 csapatos lesz nyártól az NB I mezőnye. A Győri ETO mellett licencproblémák miatt minden bizonnyal búcsúzik a Lombard Pápa, a Pécsi MFC, a Kecskeméti TE, sőt az Újpest FC is.

A FourFourTwo.hu azt is tudni véli, a Ligakupát meg fogják szüntetni, hisz ebben a formában az csak a bunda melegágya.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.