Stadion épül a BL-döntőre a Veszprém Aréna előtt

Instagram-játék vihet Kölnbe két szerencsés képmegosztót.

FT
2015. 05. 13. 15:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ezúttal is a veszprémi klub, a meglepetésre készülő sikercsapat, nem utolsósorban pedig a nagyszerű szurkolótábor iránti megbecsülésünket szeretnénk kifejezni a szurkolói élménypark kialakításával. Tavaly ősz óta minden eddigi Bajnokok Ligája-meccsen közelről vagy távolból mi is azért drukkoltunk, hogy Nagy László és csapattársai ismét eljuthassanak az európai kézilabdázás csúcsát jelentő klubtornára, és ha már ott vannak, célozzák meg a dobogó legfelső fokát is. A közös szurkolás lehetőségét megteremtő parkba ellátogatók május 30-án és 31-én egy valóban óriásinak nevezhető, negyvenöt négyzetméteres ledkivetítő előtt elhelyezkedve követhetik majd a két elődöntőt, a zárónapon pedig a bronz-, illetve az aranyéremért folyó csatákat. Emellett arról is gondoskodni fogunk, hogy Kölnből friss hírek, üzenetek, képek és videók jussanak el a szurkolói parkba, onnan pedig biztató üzenetek és remélhetőleg gratulációk is a magyar színeket képviselő együttes tagjaihoz” – nyilatkozta Rózsa Iván, a Telekom vállalati kommunikációs igazgatója.

A magát nagy Veszprém-szurkolónak valló kommunikációs szakember arról is beszámolt, hogy a meccsnézés mellett egész napos programokkal várják a szurkolókat, akikkel együtt azért szorítanak majd, hogy a német THW Kiel együttesét legyőzve Carlos Ortega gárdája aranymérkőzést vívhasson a hatalmas kölni Lanxess Arénában.

„Az első mérkőzés előtt egy drón segítségével légi felvétel készül majd a »Hajrá, Építők!« transzparenst magasba emelő szurkolókról, és ezt a képet azonnal továbbítani fogjuk Kölnbe, a pályára készülő csapatnak. Szervezünk BL-tippmix játékot és célbadobó versenyt, s a szokásos eseménytetoválásról, a gyerekek számára pedig óriáscsúszda felállításáról sem feledkezünk meg. Készülünk nagy meglepetéssel is, amelytől az Instagram-játékban részt vevők közül két szurkolónak az eredményhirdetés után csodálkozásában valószínűleg leesik az álla. A kisorsolt nyertesek ugyanis nem sokkal később autóba szállhatnak, amely meg sem áll velük Kölnig, így aztán ők ketten is ott lehetnek az arénában, kedvenc csapatuk közvetlen közelében”  – árulta el Rózsa Iván.

A szurkolói élményparkba két nap alatt kétezer látogatót várnak. A klub tájékoztatása szerint a csapatot Kölnbe elkísérő szurkolók száma megközelítheti az 1500-at.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.