Tornagyőzelem kapujában Babos

A 21 éves magyar játékos a későbbiekben párosban döntőt vív.

2015. 05. 01. 13:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A világranglistán 86. magyar játékos pénteken éppen párospartnerével – akivel késő délután párosban döntőt vív –, a francia Kristina Mladenoviccsal (59.) csapott össze a négy között. A két játékos első két találkozóját a négy nappal fiatalabb rivális nyerte, a harmadik azonban egészen máshogy indult, ugyanis az MTK teniszezője két brék után, 35 perc alatt hozta a nyitószettet.

A folytatásban is kölcsönösen elvették egymás adogatását, mígnem Babos 5:4-nél a meccsért szerválhatott és harmadik meccslabdáját értékesítve bejutott a fináléba. Ott ellenfele az ukrán Jelina Szvitolina (25.) vagy a szlovák Anna Schmiedlova (46.) lesz. A 21 éves magyar játékos a későbbiekben párosban döntőt vív Mladenoviccsal az oldalán a Laura Siegemund, Marina Zanevszka német–ukrán duó ellen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.