Újra átélheti a Veszprém BL-meccsének izgalmait

Momir Ilic, a veszprémiek átlövője szerint van esély este legyőzni a Barcelonát.

TK
2015. 05. 31. 4:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombat este a Final Four elődöntőjében Nagy Lászlóék négy góllal legyőzték a THW Kiel csapatát. Az ehfTV szerkesztői a mérkőzés legszebb és legemlékezetesebb pillanataiból készítettek egy összeállítást.

Ha újra át szeretné élni az elődöntő mérkőzésének izgalmait – igaz, angol kommentárral –, akkor azt ide kattintva teheti meg.

Momir Ilic, a veszprémiek átlövője szerint van esély este legyőzni a Barcelonát a férfikézilabda-Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjének fináléjában. A szerb gólfelelős a sorozat honlapján elmondta: a Kiel elleni szombati siker után pihentek, majd teljes erővel készülnek a döntőre, ahol van keresnivalójuk. A Kiellel 2010-ben és 2012-ben BL-győztes Ilic jelenleg vezeti a góllövőlistát 109 találattal, a barcelonai Kiril Lazarov 106-nál jár.

A magyar bajnok horvát kapusa, Mirko Alilovic – az elődöntő egyik hőse – úgy véli, nem a Veszprém az esélyes, de szeretnék megkoronázni a szezont a BL-diadallal. Az elmúlt két kiírásban sem az a csapat győzött, amelyet előzetesen esélyesebbnek tartottak, így lett befutó a Hamburg, illetve a Flensburg-Handewitt. Viran Morros, a katalánok átlövője szerint nem szabad hagyni, hogy elbízzák magukat, hiszen még semmit sem nyertek meg.

A Barcelona a BL-ben eddig két döntőt veszített, 2010-ben a Kiel, 2013-ban pedig a Hamburg ellen, azaz csak német együttesek tudták legyőzni. Ugyanakkor a veszprémiek számára jó hír, hogy 2007 óta amelyik csapat kiejtette a Kielt, az abban az évben megnyerte a Bajnokok Ligáját.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.