Újraválasztották a kosárszövetség elnökét

További négy évre Szalay Ferenc a szövetség elnöke.

2015. 05. 19. 12:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szolnoki polgármester, fideszes országgyűlési képviselő 2010 májusa óta tölti be az elnöki tisztséget. Az MKOSZ tájékoztatása szerint a keddi tisztújító küldöttgyűlésen a jelenlévők egyhangúlag elfogadták a szövetség 2014-es tevékenységéről szóló szakmai, pénzügyi beszámolót, a közhasznúsági jelentést és az ellenőrző bizottság beszámolóját, s ugyancsak egyhangúlag hagyták jóvá az MKOSZ idei szakmai és pénzügyi terveit.

A 2010-ben meghirdetett „Új pályán” sportági stratégia kibővítésére is sor került a következő négyéves ciklusra (2015–2019), amire azért volt szükség, mert a stratégiában kitűzött célok közül sok már idő előtt megvalósult. A sportági stratégia kiegészítésének jelszava: „mennyiségből a minőségbe”, a bővítést a küldöttek egyhangúlag elfogadták.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.