Valami finom kosárkoktél készülődik Fehérváron

Visszatér korábbi sikerei színhelyére Dzunics Braniszlav, aki újra a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Alba vezetőedzője lesz.

2015. 05. 29. 21:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub honlapjának pénteki beszámolója szerint az ötvenéves szakember – aki jelenleg Belgrádban tartózkodik – kétéves megállapodást ír alá.

„Nagyon örülök, hogy volt bajnokcsapatunk edzője fogja irányítani a szakmai munkát, és remélem, hogy hasonlóan eredményes lesz, mint korábbi három szezonjában” – mondta Halm Roland ügyvezető.

„Nagyon motivált vagyok, alig várom, hogy elkezdődjön a munka, és szerencsésnek érzem magam, hogy egy ilyen nagy múltú csapatnál újra lehetőséget kapok. Az első feladatok egyike lesz a szakmai stáb kialakítása és a magyar játékosok kiválasztása” – mondta Dzunics Braniszlav, aki 2010 és 2013 között irányította az együttest, utolsó szezonjában bajnoki címet ünnepelhetett.

A korábbi sikeredző két paksi szezon után tér vissza Székesfehérvárra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.