Válogatott játékosunk Fehérvárról Franciaországba igazolt

A francia élvonalban szereplő Briancon jégkorongcsapatában folytatja pályafutását Magosi Bálint.

2015. 05. 20. 16:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 25 éves támadó – aki tagja volt a lengyelországi divízió I/A-s világbajnokságon a világelitbe feljutott magyar válogatottnak – szerdán eddigi klubja, a Sapa Fehérvár AV 19 Facebook-oldalán jelentette be távozását.

„A döntésem mögött egy olyan lehetőség áll, amit, úgy érzem, most ebben a korban kell kihasználnom. Ez egy olyan továbblépési és fejlődési lehetőség, ami nem biztos, hogy még egyszer megadatik az életben” – írta közleményében Magosi, aki négy évet töltött Fehérváron, ahova reményei szerint egyszer még visszatér.

A Briancon 2014-ben, az azóta már visszavonult Szélig Viktorral a soraiban bajnok lett, idén a negyeddöntőig jutott a gárda.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.