Hosszabbított lengyel kapusával a MOL-Pick Szeged

A bajnoki ezüstérmes MOL-Pick Szeged férfikézilabda-csapata további egy évvel meghosszabbította lengyel kapusa, Piotr Wyszomirski szerződését.

2015. 06. 01. 13:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bajnokok Ligájában idén negyeddöntőig jutó együttes honlapja szerint a 26 éves, válogatott hálóőr tavaly kettő plusz egy évre szóló megállapodást kötött, most ezt toldották meg egy újabb esztendővel, azaz Wyszomirski 2017 nyaráig biztosan marad a csapatnál.

„Felvázoltuk a jövőképet, amiben fontos szerepet szánunk neki, így most nyártól kezdődő, kettő plusz egy éves szerződést ajánlottunk részére. Ezt Piotr elfogadta, és örömmel hosszabbított” – mondta a honlapnak Szögi Nándor, a Pick Kézilabda Zrt. operatív igazgatója.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.