Nagy kimaradók az olimpiára készülő pólókeretben

Megfiatalított kerettel vág neki Benedek Tibor, a férfivízilabda-válogatott szövetségi kapitánya az idei nyár két kiemelkedő eseményének.

2015. 06. 01. 10:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar szövetség honlapjának hétfői híre szerint a tavaly Budapesten Európa-bajnoki ezüstérmes együttes három játékosa – Szivós Márton, Tóth Márton és Decker Ádám – is hiányzik a szakvezető mostani jelöltjei közül.

„Ezzel kapcsolatban arra a folyamatra tudok utalni, ami korábban már elkezdődött, és ezen a nyáron folytatódik – beszélt döntéséről Benedek Tibor a keret összetételét ismertetve. – Egyre több fiatal játékos kapja meg a lehetőséget és a bizalmat, a riói olimpia és a jövő csapatának kialakítása jegyében.”

A vb-címvédő válogatott felkészülése hivatalosan hétfőn (ma) kezdődik, de a múlt héten a Bajnokok Ligája hatos döntőjében érintett egri és szolnoki játékosok csak egy hét múlva csatlakoznak a már együtt edzőkhöz.

A világliga szuperdöntőjét június 23. és 28. között rendezik Bergamóban, a kazanyi világbajnokság férfivízilabda-tornája pedig július 27-én kezdődik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.