Terzic hosszabbított a Veszprémmel

A játékos eddig 547 gólt szerzett a bakonyi klub színeiben.

MTI
2015. 06. 10. 16:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar bajnok, kupagyőztes és SEHA Liga-győztes csapat szerdán jelentette be, hogy sikerült megállapodni Mirsad Terziccel. A 196 cm-es, 104 kg-os légiós 2009-ben érkezett a Celjétől.

Az eddig itt töltött hat szezonja alatt 6-6 magyar bajnoki és kupagyőzelem részese volt, Szuperkupa-győztes lett és megnyerte a SEHA Ligát is az elmúlt szezonban, valamint kétszer bejutott a Bajnokok Ligája Final Fourba.

Terzic eddig 547 gólt szerzett veszprémi színekben, ebben a tekintetben a klub történetének 24. legeredményesebb játékosa. Az átlövő az elmúlt szezonban mind az 51 találkozón pályára lépett, ezt rajta kívül csak Gasper Marguc mondhatja el magáról.

Bosznia-Hercegovinában ő a legtöbb válogatottsággal büszkélkedő férfi kézilabdázó, és ő szerezte a legtöbb találatot is hazája nemzeti csapatában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.