A Szolnok indulhat az Európa Kupában

Ez a kontinens második legrangosabbnak tartott kupasorozata.

MTI
2015. 07. 08. 15:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sztojan Ivkovics szakmai igazgató szerdán úgy nyilatkozott az MTI-nek, hogy a szervező ULEB felkérése nem csupán a jelen „hatalmas sportdiplomáciai sikere”, hanem az Olaj mintegy fél évtizede tartó nemzetközi kupaszereplésének és tudatos építkezésének elismerése. Ez a lehetőség olyan rangot jelent, amit nem lehet megvásárolni, ki kell érdemelni – fogalmazott.

„A sorsolást csütörtökön tartják Barcelonában, ahol a mi képviselőink is jelen lesznek. A küzdelemsorozat részleteiről és menetrendjéről ezt követően lesz részletes információnk” – tette hozzá.

A férfi szövetségi kapitányként is dolgozó Ivkovics közölte: az már biztosan kijelenthető, hogy az előző szezonnal ellentétben – amikor a hazai EK-mérkőzéseket a szigorú előírások miatt a debreceni Főnix Csarnokban rendezték – ezúttal a szolnoki Tiszaligeti Sportcsarnok adhat otthont a meccseknek.

Az MTI kérdésére válaszolva a szakmai igazgató szólt arról is, hogy a stáb jelenleg is dolgozik a következő szezon keretének kialakításán. A szerződéssel rendelkező és eddig igazolt játékosok mellé irányítót és erőcsatárt még mindenképpen keresnek, ezért előreláthatólag még két-három külföldi érkezhet Szolnokra, emellett a magyar játékosállományban is várható erősítés.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.