Babosék bejutottak a legjobb nyolc közé

A duó a 14. helyen kiemelt Michaella Krajicek, Barbora Strycova holland–cseh kettőst győzte le.

MTI
2015. 07. 06. 15:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tavaly döntős, idén negyedikként rangsorolt magyar–francia duó a viadal honlapja szerint a nyolcaddöntőben a 14. helyen kiemelt Michaella Krajicek, Barbora Strycova holland–cseh kettőst két játszmában múlta felül 1.17 óra alatt.

„Úgy érzem, ma nagyon jól ment a játék. Végre jó volt a fogadásom és nagyon jól szerváltam. Igazán jó csapatmunka volt” – nyilatkozta honlapján a magyar teniszező.

Babosék ellenfele a negyeddöntőben a hetedik helyen kiemelt Hszie Szu-vej, Flavia Pennetta tajvani, olasz páros lesz. A magyar játékos egyesben a második fordulóig jutott a londoni Grand Slam-tornán, vegyes párosban pedig szintén nyolcaddöntős az osztrák Alexander Peyával.

Eredmény:

női páros, nyolcaddöntő:
Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar–francia, 4.)–Michaella Krajicek, Barbora Strycova (holland–cseh, 14.) 6:4, 6:2

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.