Csonkolni kellett két ünneplő élsportoló kézfejét

Ők az NFL-es New York Giantsben szereplő Jason Pierre-Paul és a Tampa Bayben játszó C. J. Wilson.

MTI
2015. 07. 09. 12:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Előbbi az amerikai nemzeti ünnep alkalmából július 4-én akart meggyújtani egy tűzijátékot, és súlyosan megégette a kezét. A miami kórházban szerdán csonkolták a jobb mutatóujját, ám még a betegágyán közölte, hogy két hónap múlva visszatér a pályára.

A Giants több évre 60 millió dolláros szerződést kínált Pierre-Paulnak, ám a hír hallatán visszavonta az ajánlatot. A 2010 óta a New Yorkot erősítő játékos az előző idény mind a 16 meccsén pályára lépett.

Szerdán kiderült, hogy hasonló balesetet szenvedett C. J. Wilson is. A játékos apja arról számolt be, hogy a tűzijáték nem röpült ki, hanem még a tartószerkezetben felrobbant, súlyosan megsebesítve fiát. Wilsonnak két ujját kellett eltávolítani.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.