Doll: Jól muzsikáltunk – Holland taps a Fradinak

A Ferencváros vezetőedzője megérdemelt győzelmet látott. Dennis Demmers elismerte: a jobbik csapat jutott tovább.

2015. 07. 09. 21:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az történt, amit elterveztünk: bátran és koncentráltan játszottunk az első félidőben. Az első meccsen elért 1–1-es eredmény mindig veszélyes, mert ha kapunk egy gólt, nehéz helyzetbe kerülünk. Szerencsére megoldottuk a feladatot, többet birtokoltuk a labdát, az egy az egy elleni párharcokban is jól muzsikáltunk. Megérdemelten nyertünk. A 3–0-s félidei eredmény után is volt lehetőség javulni, az egész csapat előrébb próbált védekezni a második félidőben. Továbbra is kidolgoztuk a helyzeteket, tizenegyest harcoltunk ki, a látottak alapján teljesen megérdemelten győztünk. Csak azt sajnálom, hogy azok a szurkolók, akik minden meccsen a helyszínen támogatnak, ma este nem láthattak minket” – fogalmazott Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője.

A Go Ahead Eagles mestere, Dennis Demmers is értékelt. „Jó passzban voltunk, nagyon jó mérkőzést játszottunk a Ferencváros ellen Hollandiában. Ezzel a lendülettel szerettünk volna továbbhaladni Budapesten, de ez sajnos nem sikerült. Az első gól után próbáltuk összekapni magunkat, de be kellett látnunk, hogy egy jó csapat ellen ez túl nagy különbség. 3–0 után kiderült, hogy a meccs már nem tartogat számunkra meglepetéseket. Ugyan sikerült szépítenünk, de többre már nem tellett tőlünk. Sok sikert kívánunk a Ferencvárosnak az Európa-ligában.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.