Görbicz anyuka edzésbe állt

A Győri Audi ETO KC és a magyar válogatott világklasszis kézilabdázója június 8-án adott életet kisfiának.

MTI
2015. 07. 31. 17:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A győri klub honlapja pénteken arról számolt be, hogy a játékos a napokban kezdte el az egyéni tréningeket, saját erőnléti edzővel fut és erősít.

„Az a tervem, hogy szeptember 1-ig visszanyerjem az erőnlétemet, amely ahhoz szükséges, hogy újra a csapattal edzhessek” – nyilatkozott Görbicz Anita. – Szerencsére jó állapotban vagyok, így remélem, ennek nem lesz akadálya. Onnantól kezdve igyekszem mielőbb százszázalékos állapotba kerülni, újra összeszokni a csapattal és megismerni az új játékosokat.”

Kérdésre válaszolva hozzátette: a visszatérése pontos időpontjáról még korai lenne beszélni.

„A közös edzések fényében fogjuk látni, mikor leszek kész a játékra. Mindenesetre célom, hogy mielőbb visszatérjek, hiszen már nagyon hiányzik a labda, a csapat, a játék. Az anyaság egy csodás dolog, de nekem igazán a kézilabdával együtt teljes az életem” – fogalmazott a játékos.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.