Ha nincs EL-csapatunk, nincs vasárnapi mérkőzés sem

Lesz rádiós körkapcsolás az egy időben kezdődő találkozókról és heti összefoglaló műsor is.

MNO
2015. 07. 17. 17:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint tegnap az MTVA sajtóközleményéből kiderült, az M4 sportcsatorna közvetíti az OTP Bank Liga 2015/16-os szezonjának mérkőzéseit. A Sport TV kiesésével három élő közvetítés mellett, három mérkőzést felvételről láthatnak a nézők az újonnan induló adón. Lesz ezenfelül rádiós körkapcsolás az egy időben kezdődő találkozókról és heti összefoglaló műsor is.

Van azonban egy csavar a történetben. A nyitó fordulóban a csatorna hármat közvetít: szombaton 18 órás kezdéssel az Újpest FC – Paksi FC, este 20.30-tól a Budapest Honvéd – Videoton, míg vasárnap 18 órától a Szombathelyi Haladás – Ferencváros találkozót. De Vobeczky Zoltán a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatából a közvetítések egy új eleme derült ki: „a tervek szerint vasárnap csak addig lesznek mérkőzések, amíg magyar klubcsapat érdekelt az Európa-ligában, amelynek összecsapásait csütörtökönként rendezik.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.