Hamilton: Mindig magammal viszlek, Jules!

Felirattal emlékezne a brit a Magyar Nagydíjon az elhunyt pályatársára.

B. M. L.
2015. 07. 23. 11:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tavalyi F1-es világbajnok, Lewis Hamilton is részt vett kedden Jules Bianchi temetésén. A Mercedes brit pilótáját nagyon megviselte a fiatal francia tragédiája, és mindenképpen szeretne méltó módon megemlékezni róla a hétvégi Magyar Nagydíjon.

„Hihetetlenül nehéz volt mindannyiunk számára elbúcsúzni Jules-től. Egy melegszívű, nagylelkű ember volt, aki fényes jövő előtt állt. Az ő tragédiája ismét rámutatott arra, mennyire veszélyes a sportágunk. Mindig magammal viszlek az imáimban, Jules. Tudom, hogy azt akarná: olyan keményen versenyezzünk a hétvégén, ahogyan ő tette mindig is, ezért így is fogok tenni” – olvasható a kétszeres világbajnok közleményében.

Hamilton a hétvégi 30. Magyar Nagydíjon szeretne a többiektől külön is megemlékezni az elhunytra, és ennek megvalósításához a rajongói segítségét kéri.

„Szeretném, ha minél többen írnának a Facebook-oldalamra, hogy milyen felirat kerüljön fel Jules-re emlékezve a sisakomra. A hozzászólásokban várom a javaslataitokat, a két legjobb pedig megjelenik a sisakomon és az autómon” – írta ki közösségi oldalára a címvédő.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.