Itt van a Hungaroringen a Bianchi család

Ecclestone magángépet küldött a hozzátartozókért, akik részt vesznek a verseny előtti megemlékezésen.

B.M.L.
2015. 07. 26. 9:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mondhat bárki bármit, Bernie Ecclestone igenis érző szívű ember. Az F1 korlátlan ura ugyanis magángépet küldött Nizzába, hogy a nemrég elhunyt Jules Bianchi szülei és családtagjai részt vehessenek azon a megemlékezésen, amelyet a vasárnapi magyar futam előtt tartanak a pilóta emlékére. A Marussia egykori versenyzője múlt péntekről szombatra virradóra halt bele a tavalyi Japán Nagydíjon szerzett sérüléseibe. „Mindenképpen azt szerettem volna, hogy Jules családja itt lehessen a megemlékezésen. Ez a legkevesebb, amit ebben a helyzetben megtehettem” – jelentette ki Ecclestone.

A családtagok fél tizenkettő előtt meg is érkeztek a Hungaroringre, majd végiglátogatták az összes csapat motorhome-ját.

A hétvégi 30. Magyar Nagydíjon valamennyi pilóta külön is megemlékezik Bianchiról: az autókra és a sisakokra is felkerültek a JB17 vagy a CiaoJules feliratú matricák, a verseny rajtja előtt, 13.45-kor pedig egyperces csenddel adóznak társuk emlékének.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.